Pro Plan Large Robust Puppy Otptistart

Gyártó: 
Pro Plan
Típus: 
Száraztáp
Kiszerelés: 
12,0
kg
Háziállat fajtája: 
Kutya
Kor: 
Kölyök

PURINA® PRO PLAN® Large Robust Puppy csirkében gazdag kutyaeledel 
Összetétel: csirke (18%), búza, szárított baromfifehérje, kukorica, szójaliszt, rizs (7%), állati eredetű zsiradék, búzarost, hidrolizátum, szárított cukorrépa-apríték, kukoricaglutén- liszt, búzaglutén-liszt, ásványi anyagok, tojáspor, halolaj, szárított kolosztrum (0,1%).

Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
NE/kg: Vit. A: 26 000;Vit. D3: 870;Vit. E: 200;mg/kg: Vit. C: 120;vas-szulfát monohidrát: 210;vízmentes kalcium-jodát: 2,7;réz-szulfát pentahidrát: 42;mangán-szulfát monohidrát: 100;cink-szulfát monohidrát: 360;nátrium-szelenit: 0,25.
Technológiai adalékanyagok: mg/kg: Növényi olajokból származó tokoferol kivonatok: 35.

 


Ha nagytestű, robusztus felépítésű kölyökkutyája van, próbálja ki a PURINA® PRO PLAN® Large Robust Puppy eledelt OPTISTART® formulával.Ez a teljes értékű, kölyökkutyák számára kifejlesztett eledel segít robusztus fajtájú kedvencének a legtöbbet kihozni az életből, támogatja egészségét a felnőttkorhoz vezető út kezdetén.

 

Nagytestű, robusztus fajtájú kölyökkutyájának egyedi tápanyag-igénye van, és a PRO PLAN® Large Robust Puppy eledel OPTISTART® formulával pedig a méretének és életkorának megfelelő mértékben tartalmazza ezeket a tápanyagokat.Kolosztrumot is tartalmaz, amely az anyaállat előtejében is megtalálható, és a hosszú távú egészség támogatását segíti elő.

 

Ez a teljes értékű eledel OPTISTART® formulával segít támogatni az egészséges ízületeket, a hosszú távú egészséget, a fejlődésben lévő immunrendszert, valamint a kölyökkutyák szájüregi egészségét.Magas minőségű csirke darabokat tartalmaz, megfelelő a vemhes és szoptatós kutyák számára is.


Segít az egészséges ízületek támogatásában
Segít a hosszú távú egészség támogatásában
Támogatja a kölyökkutyák fejlődésben lévő immunrendszerét a hatékony reagálásban
A szájüregi egészség fenntartására kifejlesztve
Kifejezetten a nagytestű, robusztus testfelépítésű kölyökkutyák számára kifejlesztve
Magas minőségű csirke darabokat tartalmaz