Pro Plan All Sizes Adult Light / Sterilised

Gyártó: 
Pro Plan
Típus: 
Száraztáp
Kiszerelés: 
14,0
kg
Háziállat fajtája: 
Kutya
Kor: 
Felnőtt

Purina® PRO PLAN® Dog All sizes Adult Light or Sterilised OPTIWEIGHT formulával, csirkében gazdag száraz eledel felnőtt kutyák számára
Az OPTIWEIGHT® formulát tartalmazó PURINA® PRO PLAN® All Sizes Adult Light/Sterilised minden méretű, túlsúlyos vagy ivartalanított felnőtt kutyák számára készült teljes értékű száraz kutyaeledel. Különleges tápanyagokkal és rosttartalommal készült, amelyek alacsony zsír- és kalóriatartalma ellenére képes jóllakottságérzetet előidézni.
Száraz kutyaeledelünk tápanyagtartalma révén Ön szabályozhatja* kutyája étvágyát és éhségérzetét, ugyanakkor segíthet fenntartani izomtömegét és ízületei egészségét.

 
Magas fehérjetartalmának, összetett szénhidrátjainak és elegendő rosttartalmának köszönhetően az OPTIWEIGHT® formula bizonyítottan elősegíti az egészséges fogyást és súlyfenntartást. Ivartalanított és túlsúlyos kutyák számára kifejlesztett eledelünk csökkenti a szív túlsúly miatti igénybevételét, és mivel fokozza a kalóriafelhasználást, a megfelelő izomtömeg fenntartásával segít az egészséges testsúly megőrzésében és a visszahízás megelőzésében. Receptúránk könnyen emészthető összetevőket és megfelelően kiegyensúlyozott tápanyagokat tartalmaz kutyák egészségéért. Az eledel receptúrája magas minőségű csirkedarabokat is tartalmaz, hozzáadott színezék nélkül, természetes eredetű antioxidánsokkal.

 
*A PURINA® PRO PLAN® Medium Adult OPTIBALANCE® formulával eledelhez képest.


Alacsony zsírtartalom – elősegíti az egészséges fogyást

A fogyás során és ivartalanítás után segít fenntartani a megfelelő izomtömeget

Segít csökkenteni az éhségérzetet a magas fehérjetartalom, összetett szénhidrátok és elegendő rosttartalom révén

Kulcsfontosságú tápanyagok kombinációja, amely segít megőrizni az ízületek egészségét kutyája aktivitása érdekében

Az izomtömeg fenntartása és a kalóriafelhasználás fokozása révén segít elkerülni a visszatérő súlygyarapodást
Magas minőségű csirkedarabokat tartalmaz


ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:
fehérje: 27,0%; zsírtartalom: 9,0%; nyershamu: 7,5%; nyersrost: 3,0%.

Súlyfenntartás Ivartalanított Súlyvesztés

1-10 kg 40-195 35-170 30-150

10-25 kg 195-365 170-315 150-275

25-35 kg 365-455 315-395 275-340

35-45 kg 455-540 395-470 340-405

45-70 kg 540-725 470-630 405-545

Etetési útmutató: javasolt napi etetési mennyiség a táblázat szerint, a súlyfenntartáshoz és a súlycsökkentéshez javasolt etetési mennyiségek egyaránt megtalálhatók a táblázatban. A táblázatban szereplő értékek csak iránymutatók. Súlyfenntartás esetén kutyája ideális testsúlyának megőrzése érdekében a napi etetési mennyiséget az állat aktivitási szintjétől, fizikai kondíciójától és egyéni igényeitől függően módosíthatja. Ha kutyája az ideálisnál súlyosabb, a biztonságos mértékű súlycsökkentés érdekében kövesse a táblázat útmutatásait, és határozza meg az etetési mennyiséget úgy, hogy kutyája átlagosan havi 2-4%-ot veszítsen testsúlyából!Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé!Kutyája egészségének megőrzése érdekében keresse fel rendszeresen állatorvosát!