Pro Plan Medium Adult Sensitive Digestion Optidigest

Gyártó: 
Pro Plan
Típus: 
Száraztáp
Kiszerelés: 
14,0
kg
Háziállat fajtája: 
Kutya
Kor: 
Felnőtt

PURINA® PRO PLAN® Medium Adult Sensitive Digestion bárányban gazdag kutyaeledel 
OPTIDIGEST® formulával, mely a közepes méretű, érzékeny emésztésű felnőtt kutyák számára megfelelő arányban tartalmazza a szükséges tápanyagokat.
 Ha felnőtt kutyájának érzékeny emésztése van, próbálja ki ezt az ízletes száraz kutyaeledelt, hogy támogassa egészségének fenntartásában.

 

Az OPTIDIGEST® formula tudományosan bizonyított módon segít helyreállítani a bélmikroflóra egyensúlyát, melynek kiegyensúlyozatlansága az egyik leggyakoribb oka az érzékeny emésztésnek a kutyák esetében. Emellett támogathatja az egészségesebb, tömörebb székletet, valamint kutyája testméretére és életkorára szabott táplálást bizosíthat.

 

Ez az érzékeny emésztésű kutyák számára gondosan kifejlesztett eledel magas minőségű bárányt tartalmaz, kutyája ízlésének megfelelően.

A receptúra az összes olyan tápanyagot tartalmazza, melyre kutyájának szüksége van a mindennapi egészséghez, támogatja az aktív, kiegyensúlyozott életvitelben.

 

Ne engedje, hogy az érzékeny emésztés befolyásolja kutyája közérzetét – próbálja ki a PURINA® PRO PLAN® eledelt OPTIDIGEST® formulával, hogy minden nap támogathassa.


Analitikai összetevők:
fehérje: 26,0%; zsírtartalom: 16,0%; nyershamu: 7,5%; nyersrost: 2,5%.

< 1 óra aktivitás
1–3 óra aktivitás

Etetési útmutató: javasolt napi etetési mennyiség a táblázat szerint. A táblázatban szereplő értékek csak iránymutatók. Kutyája ideális testsúlyának megőrzése érdekében a napi etetési mennyiséget az állat aktivitási szintjétől, fizikai kondíciójától és egyéni igényeitől függően változtathatja. Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé!Kutyája egészségének megőrzése érdekében keresse fel rendszeresen állatorvosát!


Összetétel: bárány (19%), kukorica, szárított baromfifehérje, kukoricadara, rizs (8%), állati eredetű zsiradék, szárított cukorrépa-apríték, szójaliszt, hidrolizátum, kukoricaglutén-liszt, tojáspor, ásványi anyagok, halolaj.

Adalékanyagok:
NE/kg: Vit. A: 30 000;Vit. D3: 975;Vit. E: 550;
mg/kg: Vit. C: 140;vas-szulfát monohidrát: 260;vízmentes kalcium-jodát: 3,4;réz-szulfát pentahidrát: 53;mangán-szulfát monohidrát: 120;cink-szulfát monohidrát: 450;nátrium-szelenit: 0,31;Technológiai adalékanyagok: mg/kg: Növényi olajokból származó tokoferol kivonatok: 38.