Brit Care Adult Large

Gyártó: 
Brit
Típus: 
Száraztáp
Kiszerelés: 
12,0
kg
Háziállat fajtája: 
Kutya
Kor: 
Felnőtt

A Brit Care egy 100 % -ban hipo-allergén szuper-prémium termékcsalád. A bárány nagyon ízletes és könnyen emészthető fehérjeforrás. A báránynak a szárnyasokhoz képest jobb az aminosav jellemzője, így könnyebben emészthető a kutyák számára. 

Egyedülálló tápanyagokat tartalmaz: Chondroitin sulphate, glucosamine sulphate, MSM, kalcium-foszfor arány egyensúlya: Ezek az anyagok természetes formában előfordulnak a porcokban. Részt vesznek az izületek táplálásában és a sérült izületek gyógyulásában. A kiegyensúlyozott kalcium- és a foszfor tartalom és arány hozzájárul a csontok fejlődéséhez. Kelátos nyomelemek (Zn, Cu), organikus szelén A kelátok bizonyos aminosavval "bevont" nyomelemek atomjai. Ez a "bevonat" védi meg a nyomelem felszínét a kopástól a bélnyálkahártyán. Ez a kelátos nyomelem magas fokú megemésztését eredményezi. A cink javítja a bőr és a szőrzet minőségét, a réz pozitívan befolyásolja a vértermelést. A szelén organikus formája az E vitaminnal együtt javítja az immunitást és hat az öregedés ellen. 
Nem tartalmaz: Szóját, marha- és, disznóhúst A rosszul emészthető fehérjeforrásokat a szervezet csak alacsony szinten hasznosítja, valamint magas stressz szintet okoz a bélrendszerben. A fent említett fehérjék fogyasztásával allergiás reakciók léphetnek fel. Gabonát, kukoricát A gabona és kukorica a magas fehérjetartalmuknak és összetevőiknek köszönhetően ételallergiát okozhatnak. Genetikailag manipulált organizmusokat és egyéb negatív hatású anyagokat